tuin

Veelgestelde vragen

 

WAT ZIJN DE BEZORGKOSTEN IN MIJN WOONPLAATS?

Tuinhout Groningen bezorgt uw bestelling  in een straal van 25km rondom Foxhol gratis vanaf een orderbedrag van 135 euro. Woont u buiten deze straal kijk dan onder verzendkosten voor de kosten voor bezorgen.

 

WAT IS DE LEVERTIJD VAN MIJN BESTELLING?

 

IVM CORONA VIRUS/ enorm toegenomen drukte  is de wachtijd dat uw bestelling kunt verwachten opgelopen tot 5 a 6 werkdagen.

 

 

Wij proberen uw bestelling binnen 5 a 6 werkdagen uit te leveren mits de artikelen op voorraad hebben. Wij rijden op Maandag, Dinsdag, woensdag,donderdag,vrijdag in Groningen,Drenthe en Friesland.  Wij proberen ons zoveel mogelijk te schikken aan de wens van de klant qua dag en tijd. U krijgt binnen 24 uur, (mits het niet in het weekend verstuurd is) een mail met een voorstel. 

                                

ZIJN UW PRIJZEN INCLUSIEF BTW?

De prijzen die getoond worden op de website zijn altijd inclusief BTW

 

KUNNEN JULLIE AANGEVEN HOE LAAT DE BESTELLING BIJ MIJ GELEVERD WORDT?

Na uw bestelling krijgt u van ons een datum waarop wij de bestelling afleveren. Wij kunnen niet exact een tijdstip aangeven waarop de bestelling geleverd wordt, wij werken altijd met marges van 4 uur ( tussen 9.00 - 13.00 en tussen 13.00 en 17.00 uur. )

Het is niet noodzakelijk thuis te zijn als de goederen worden bezorgt. Als u maar  d.m.v. een mail laat weten waar de chauffeur het neer mag leggen. Dit geld alleen als de geleverde producten zijn betaald.

WANNEER LEVERT U DE BESTELLING AF?

Als u uw bestelling heeft gedaan, krijgt u eerst een automatische bevestiging per mail en binnen 24 uur ( mits het niet in het weekend verstuurd is) krijgt u van ons een email met een voorstel voor aflevering. 

 

KAN IK MIJN BESTELLING OOK AFHALEN?

Nee, u kunt helaas niet bij ons afhalen. Dit wordt vanaf maart 2022 wel weer mogelijk.

 

BEZORGEN JULLIE OOK OP EEN CAMPING?
Nee, wij leveren wel op campings voor bij de ingang af, wij gaan geen campings op.