klantenservice

Klantenservice

Bedenktermijn en retourneren

Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling door of namens de consument.

Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer bij de levering verstrekte instructies.

In geval van ontbinding van de overeenkomst zal Tuinhoutgroningen het gehele aankoopbedrag dat de consument betaald heeft zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen gerekend vanaf de dag dat de bestelling is retour ontvangen, terugbetalen per bankoverschrijving. De kosten van deze retourzending zijn voor uw eigen rekening en deze worden dus niet vergoed.

Mocht u nog andere vragen dan kunt u ten allen tijde contact met ons opnemen.

Klachten

Wij proberen altijd kwaliteit producten af te leveren. Mogen des ondanks toch klachten zijn over de geleverde producten dan kunt u een e-mail naar ons toesturen : info@tuinhoutgroningen.nl

U krijgt van ons binnen 24 uur bericht terug hoe het probleem wordt opgelost.